top of page

CRIDA  A COMUNICACIONS

D'on venen les jornades

Les Jornades d’Estudis Doctorals d’Art i Musicologia són una activitat promoguda pel programa de doctorat en Història de l’Art i Musicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i arriben a la cinquena convocatòria, rere les edicions celebrades entre els anys 2020 i 2024. Aquesta edició està coordinada per Anna Fusté Labaila (àrea de música/musicologia) i Nil Rider Enrique (àrea d'història de l'art).

​

Tanmateix, les jornades són una activitat oberta a la participació de doctorands d’altres programes i universitats, tant nacionals com internacionals, amb l’objectiu de compartir propostes i coneixement i crear xarxes de recerca col·laboratives.

A qui van dirigides?

A estudiants de doctorat matriculats en estudis preferiblement d’història de l’art o musicologia, però també de diferents especialitats d’humanitats i altres disciplines que plantegin temes d’anàlisi concrets vinculats a la temàtica i objectius expressats en aquesta proposta.

Eixos fonamentals​

Es proposen els següents eixos temàtics com a vertebradors de les Jornades:

 

  • Usos de la tecnologia per a la creació en música i arts.

  • Usos de la tecnologia per a la investigació en música i arts.

  • Oportunitats, desafiaments, problemàtiques, en general conseqüències de la col·laboració entre humans i màquines per a crear o investigar en música i arts.

Per a participar

​​

Les propostes de comunicació, de responsabilitat individual, han d’enviar-se en format de resum d’entre 250 i 350 paraules, com a arxiu PDF. En cas de ser acceptat/da, el/la comunicant haurà de desenvolupar la seva comunicació oral en un màxim de 20 minuts, més 10 de preguntes i debat sobre la seva exposició. 

​

Les jornades tindran lloc els dies 16 i 17 de juny de 2025 a la facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb possible participació presencial o en línia.

 

Les propostes han d’incloure: 

- Un títol. 

- El nom, dades de contacte i afiliació institucional del/de la ponent. 

- El cos del resum d’entre 250 i 350 paraules. 

- Entre 3 i 5 paraules clau que defineixin el tema proposat. 

- Un breu currículum del ponent (màx. 200 paraules). 

​

Els/Les comunicants tindran, posteriorment, la possibilitat d’enviar el contingut de la seva ponència redactat en format d’article per a la seva selecció i publicació en el llibre d’actes de les jornades, segons les pautes d’extensió, format i normes editorials que s’indicaran adientment. El llibre es publicarà en format digital i es depositarà al repositori digital (DDD) de la Universitat Autònoma de Barcelona, en accés obert. 

​

Les propostes han d’enviar-se a l’adreça de correu electrònic a doctorands.artimusicologia.uab@gmail.com abans del tancament de recepció de resums el dia 30 de març de 2025. La decisió del comitè sobre l’acceptació de propostes es comunicarà personalment a partir del 15 de maig de 2025 i és vinculant i inapel·lable. Els resultats de l’avaluació podran ser: acceptada o no acceptada. 

​

Es faran, per a les persones que ho demanin abans de la celebració de les jornades, certificats d’acceptació. A tots/es els/les comunicants se’ls lliurarà, per defecte, un certificat de participació. 

Crida a comunicacions

Llamada a comunicciones

Call for papers 

Arte callejero
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2024 Doctorands Art i Musicologia UAB

bottom of page